Serveis

Un servei a mida

Solucions personalitzades per a cada client

A Boschfort oferim un tracte familiar que ens diferencia, on la dedicació pel client és el més important. Evidentment, sense deixar de banda la contínua evolució que ens permet millorar dia a dia, fent de la rapidesa i l’eficàcia les característiques principals de la nostra empresa.

Abans de començar qualsevol projecte, assessorem el client, busquem millores en el sistema d’embalatge i oferim un seguit de serveis que faran del vostre embalatge, una part essencial i característica del producte.

Filtra
  • Impressió
  • Impressió
  • Troquelat
  • Fabricació a mida
  • Accessoris
  • Logística

Tinta amb base d’aigua

A Boschfort Packaging utilitzem tintes d’alta qualitat i de base aquosa, sense solvents ni metalls pesants, amb colors d’acabats vius i intensos que ofereixen una bona imprimibilitat i una bona resistència al fregament un cop aplicades a l’embalatge. Totes les tintes utilitzades són d’origen nacional i disposen de les certificacions aplicables en matèria de protecció del producte interior de l’embalatge.

Tinta amb base d’aigua
Altres impressions

01
offset

Si busques una impressió d’alta qualitat, amb un bona definició i un color consistent el sistema d’impressió offset és la resposta.

02
Impressió digital

Tens necessitats específiques pel que fa a temps de lliurament, nombre d’exemplars o personalització del producte? La impressió digital és la teva millor opció.

03
serigrafia

Polivalent i agraïda, aconsegueix uns alts nivells de qualitat i permet imprimir sobre gairebé qualsevol tipus de material. Ni tan sols la forma d’aquest limitarà la seva capacitat d’impressió.

04
estampació

L’estampació és l’acabat especial per excel·lència. Sofisticada i elegant, les seves virtuts combinen amb el paper més exclusiu o el cartró més comú.

05
flexografia

La flexografia és una tècnica d’impressió en relleu que permet imprimir sobre materials que amb d’altres sistemes no seria possible.

06
letterpress

Amb uns ingredients molt bàsics, tinta i pressió, el letterpress transmet sensacions i valors comunicatius d’artesania.

07
termografia

Tradicional i elegant. Si vols sorprendre al tacte i a la vista per mitjà d’un únic sistema, la tècnica d’impressió més adequada és la termografia.

Troquelat

Hi ha molt a dir en el disseny de les formes al marge dels talls canònics. Per a les formes que escapen de l’angle de 90º propi de les guillotines comptem amb dos tipus de troquelats: l’encunyat convencional i l’encunyat làser. Tots dos ens permeten realitzar un tall complet, talls mitjans, fendits, perforats i trepats.

Un troquelat ens serveix per subjectar bé el producte, sense perdre la seva posició tant durant el transport com durant la seva estada als punts de venda. Alhora, pot convertir-se en una forma atractiva d’exposició del producte.

Troquelat
Troquelat

Cada client és únic

Si el que tens al cap se surt dels cànons quant a la seva grandària, forma o material ni et passi pel cap renunciar-hi. Qualsevol embalatge es pot dur a terme amb una fabricació especial feta per a tu.

Des de Boschfort treballem per oferir a cada client una atenció personalitzada per adaptar-nos a les vostres necessitats. Des de la modificació de caixes estàndard a packagings totalment personalitzats i únics per protegir els vostres productes.

Truca'ns i parlem-ne!
Servei a mida cartonatge i packaging
Accessoris nanses Accessoris nanses Accessoris nanses

Nanses01

En la seva forma més senzilla, les nanses són un mitjà per subjectar i transportar fàcilment un producte. Les nanses també poden oferir una oportunitat per millorar l’expressió o l’experiència de la marca, en funció de la combinació de materials utilitzats per afegir un toc decadent de luxe o individualitat.

Finestres02

Les finestres transparents són una solució vàlida tant per resoldre la identificació del producte a nivell d’estocatge, com per utilitzar-les a nivell de màrqueting per mostrar el producte que hi ha a l’interior de l’embalatge. Podem subministrar embalatges de tot tipus amb finestres, amb o sense protecció plastificada.

Finestres Finestres Finestres
Cantoneres Cantoneres Cantoneres

Cantoneres03

Protegeix el teu producte, ja sigui de forma individual com paletitzat, amb les nostres cantoneres de cartró ondulat fetes a mida. Les podem fabricar amb diverses qualitats de cartró, depenent de l’exigència que requereixi cada enviament.

Divisions04

Utilitzades tant en processos productius com en embalatge final de producte, ajuden a donar ordre. Es poden utilitzar soles o combinades amb qualsevol embalatge extern sigui de cartró o no. Utilitzades en electrònica, pastisseria, fabricació de peces mecàniques, ect. Les fabriquem a mida segons els requeriments dels nostres clients.

Divisions Divisions Divisions

Logística

A Boschfort oferim el transport més rendible des de la nostra fàbrica a qualsevol punt de Catalunya. Coneixem a cada un dels nostres clients i donem el servei de transport del material al punt on se’ns requereixi, sempre tenint en compte les necessitats logístiques i horàries dels nostres clients. Respectem i cuidem les necessitats d’empaquetat per assegurar que tot el material arriba en les condicions òptimes al seu destí.

Boschfort logística
Torna al selector

Boschfort Packaging ha obtingut ajudes per a la contractació de dones de mes de 30 anys. Les ajudes provenen del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i estan finançades al 100% pel Fons social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.