Boschfort Packaging

més de 70 anys d’experiència ens avalen

A Boschfort hem viscut i respirat el cartonatge i el packaging juntament amb els nostres clients des de 1949.

L’any 1949, Josep M.Bosch Fort va emprendre el negoci de la fabricació de capses de cartró, quan encara s’utilitzaven les caixes de fusta per embalar la majoria de productes.

Aquesta visió de futur, és la que, amb l’ajuda del seu esforç i el de les següents generacions, ha permès que aquell petit taller a la carretera de Barcelona de Vic, on treballava artesanalment fabricant tota mena de capses de cartró, s’hagi convertit en el negoci familiar que ha passat ja a les dues següents generacions.

L’any 1992, Carles Bosch i Xita Maideu van traslladar el negoci a la seva ubicació actual, a la nova nau del polígon Malloles de Vic, donant així una nova dimensió al negoci.

Actualment, el negoci el dirigeixen les 2 filles de Carles Bosch, Mireia i Gisela Bosch, que juntament amb un conjunt de professionals especialitzats en la manipulació i el tractament del cartró, lluiten per tirar endavant aquesta empresa que mai ha perdut el seu caire familiar ni la dedicació absoluta cap als seus clients.

Cartonatges Boschfort
Cartonatges Boschfort

Com treballem

A Boschfort Packaging treballem per solucionar tota mena de demandes d’embalatges de cartró o packaging. El nostre enfocament rigorós i la comprensió de tots els aspectes que envolten cada projecte, ens permeten agregar valor a la producció de qualsevol embalatge. El subministrament, el mostreig i la producció, juntament amb la logística coordinada, ens permeten ajustar els requisits dels nostres clients de manera individual. El nostre equip de professionals té experiència en tots els aspectes de la investigació de la producció, l’enginyeria, la fabricació i la gestió, tant en projectes de petita i gran quantitat.

Et podem ajudar amb:

  • Assessorament funcional i estètic de l’embalatge.
  • Solucions immediates a qualsevol imprevist.
  • Personal dedicat exclusivament als clients.
  • Servei ràpid i de qualitat.
  • Entrega de comandes a domicili.
  • Atenció personalitzada ininterrompuda de 8h a 18h de dilluns a dijous.
1

Boschfort Packaging ha obtingut ajudes per a la contractació de dones de mes de 30 anys. Les ajudes provenen del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i estan finançades al 100% pel Fons social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.